Het is weer bijna tijd voor The Passion! Het eeuwenoude paasverhaal gaan we dit jaar meemaken vanuit de prachtige historische binnenstad van Dordrecht. Zoals iedereen inmiddels wel weet is The Passion een moderne hervertelling van de laatste uren van Jezus’ leven, zijn lijden én opstanding. Dit jaar met een bijzondere insteek over eenzaamheid en aan je lot overgelaten worden. Het thema luidt dan ook: ‘Je bent niet alleen.’

Er is een bus geregeld, dus vervoer is geen probleem.

We verzamelen ons op donderdagmiddag 18 april om 17.00 uur bij ’t Hoge Licht. Vergeet niet om wat geld mee te nemen voor eten. Het gezelligste is om met een grote groep te gaan dus meld je snel aan! Het maakt niet uit of je een tiener of een volwassene bent. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 16 april bij ds. Marian van Giezen of bij mij, zodat we ongeveer weten hoe groot de bus moet zijn. Hopelijk tot dan! Download hier de flyer.

Marina Roelofsen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-40048011) 
Marian van Giezen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-18419992)