Voor elke dag in de Adventstijd is er een adres waar een ieder welkom is op een ochtend (10.00-11.30) óf middag (14.30-16.00) voor een kopje koffie/thee en een praatje. Op zondag alleen ’s middags.
Er is geen thema, de gesprekken lopen zoals het gaat. Soms is een gesprek luchtig, soms wat dieper, net wat er op tafel komt. De laagdrempelige ontmoeting staat voorop.
Iedereen is welkom: kerkelijk en niet kerkelijk.

Dit jaar willen we proefdraaien met onze eigen Wijkgemeente Immanuël. Volgend jaar is dan eventueel heel Driebergen welkom.
Het zou wel heel mooi zijn als u dit jaar een buur, kennis, familielid, vriend of vriendin uitnodigt om mee te gaan.

Inmiddels zullen er 10 deuren gastvrij open staan, maar we hopen dat er nog een paar bij komen.

Wilt u meedoen (of meer informatie) en uw huis hiervoor openstellen? U kúnt zich nog aanmelden tot 5 november a.s. bij: