Jongerendienst Driebergen
Vinden jullie het in kerk ook maar een saaie aangelegenheid? De preek veel te lang? Of de liedjes gewoon echt niet cool? Dan weet je misschien nog niet dat er in de Wijkgemeente Immanuël ook jongerendiensten gehouden worden!

Wij zijn het team Jongerendienst Driebergen en wij maken een aantal keer per jaar deze kerkdiensten, gericht op jongeren vanaf ongeveer 12 jaar.

Maar voel je niet belemmerd als je jonger of ouder bent; ook jongere kinderen en volwassenen - ja, zelfs ouderen! - komen altijd massaal en vol belangstelling naar onze jongerendiensten.

We maken onze jongerendiensten laagdrempelig, levendig en we hebben ze ook helemaal aangepast aan deze tijd. Geen saaie, langdradige lappen tekst met moeilijke woorden waar je de helft niet eens van begrijpt, maar korte, bondige stukjes die iedereen kan volgen.

Onze jongerendiensten zitten altijd vol van lekkere muziek en dat zijn niet alleen christelijke nummers! Ook grote popnummers die je niet altijd met God zou associëren kunnen erin zitten. Zo hebben bijvoorbeeld al nummers van Coldplay, Michael Jackson en Adele de revue gepasseerd.

Een ander belangrijk aspect van onze jongerendiensten zijn de interactieve momenten. Want wij laten jullie niet verveeld achterover zitten, maar juist heel actief meedoen! Iedere dienst heeft één of meerdere van dit soort momenten. Zo'n interactief moment kan bijvoorbeeld zijn dat we jullie mening komen peilen of dat we jullie iets laten doen.

De muziek wordt verzorgd door eigen kinderen van de Wijkgemeente Immanuël en de redactie en opvoering wordt gedaan door Marina Roelofsen, Magda Lijftogt, Christian Westeneng en Ischa Bijl.

Heb je nou een idee voor onze jongerendiensten, wil je wat vragen of even iets anders kwijt, spreek dan gewoon één van ons aan in de kerk of neem contact met ons op via onze Facebookpagina. Vergeet deze pagina ook niet te liken hè!

Facebook: http://www.facebook.com/jongerendienstdriebergen