Vanaf dit voorjaar hebben we de kindernevendienst in een nieuw jasje gestoken. We willen elkaar ontmoeten, met elkaar beleven, zorgdragen voor kennisoverdracht en aangesproken worden door dingen die we leuk vinden.Dat willen we doen door te beginnen met een verhaal, wat voor alle leeftijden wordt verteld. Daarna kunnen de kinderen kiezen tussen knutselen (er is voor ieder wat wils) of een vorm van Drama of Spel.

De kinderen zijn niet meer per groep ingedeeld maar kiezen dat wat ze leuk vinden. We volgen nog steeds de verhaallijn van 'vertel het maar', maar de verwerking daarvan is voor de kinderen vrij om te kiezen. Door het jaar heen organiseren we regelmatig een extra feestelijke kindernevendienst. Dat doen we met Kerst, Pasen, Pinksteren en Startzondag. In de tijd voor kerst op zaterdag vieren wij het kinderkerstfeest. En we maken Palmpasen stokken de zondag voor Pasen.

Leiding: Auke, Joop, Marjolein, Magda, Inge en Willemien/Sander.
We zijn op zoek naar vrijwilligers die graag mee willen mee willen werken als leiding. Opgeven kan bij Magda Lijftocht. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.