Gebedsgroepen
In onze gemeente zijn ook een aantal gebedsgroepen actief.
- Israëlgebedsgroep.

Iedere tweede zaterdag van de maand is er een bijeenkomst van 20.00-21.15 uur om te bidden voor de vrede van Jeruzalem.
Contactpersoon Astrid Ingwersen (0343-517069)
- Open-Doors gebed.

Iedere vierde zaterdagavond van 20.00-21.15 uur is er een bijeenkomst om te bidden voor christenen die vervolgd of gemarteld worden om hun geloof. Contactpersoon: Astrid Ingwersen (0343-517069)

Diaconaat
- Inloophuis, Info Johan Rietveld

- Kinderen in de knel, Info Ellen van Amerongen

- Schuldhulpmaatje, Info Johan Rietveld

- Voedselbank, Info Jurriaan van Klaveren

- Prinsheerlijk, Eenmaal in de twee jaar organiseert de diaconie een vakantieweek voor oudere gemeenteleden die hulpbehoevend zijn.

Ouderencontactmiddagen
Vlak voor Kerst en in de week na Pasen organiseert de ouderencommisie van onze kerk een contactmiddag voor 75 plussers.

Het doel is elkaar ontmoeten. Vaak wordt een spreker van buiten uitgenodigd die een interessant verhaal heeft. De predikant verzorgt meestal een meditatie.

Missionair
Kennismaken?

Bent u op zoek naar een kerkgemeenschap en overweegt u lid te worden, bezoek dan eerst vrijblijvend onze diensten om de sfeer te proeven. Wilt u een gesprek, dan kunt u contact opnemen met  Erna Allaart (0343-411092) of onze predikant ds. Henk Reinders (tel: 06-10730732, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Basiscursus christelijk geloof
Weet u niet zoveel van het christelijk geloof af en wilt u zich oriënteren volg dan onze basiscursus christelijk geloof. In zeven bijeenkomsten willen we u graag informeren over de hoofdzaken van het christelijk geloof.