Missionair
Kennismaken?

Bent u op zoek naar een kerkgemeenschap en overweegt u lid te worden, bezoek dan eerst vrijblijvend onze diensten om de sfeer te proeven. Wilt u een gesprek, dan kunt u contact opnemen met  Erna Allaart (0343-411092) of onze predikant ds. Henk Reinders (tel: 06-10730732, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Basiscursus christelijk geloof
Weet u niet zoveel van het christelijk geloof af en wilt u zich oriënteren volg dan onze basiscursus christelijk geloof. In zeven bijeenkomsten willen we u graag informeren over de hoofdzaken van het christelijk geloof.

U kunt hiervoor contact opnemen met Erna Allaart (0343-411092).

Lid worden?
Bent u al lid van een christelijke kerk elders en wilt u zich bij onze gemeenschap aansluiten, dan kunt u zich laten overschrijven naar onze kerk. Via het kerkelijk bureau zal uw aanvraag worden verwerkt. Contactpersoon is Erna Allaart (0343-411092) Hebt u geen kerkelijke achtergrond en wilt u graag lid worden, dan roept het evangelie ons op ons te laten dopen. Ter voorbereiding op de doop  wordt een belijdeniscatechisatie gevolgd. De belijdenis van het geloof vindt plaats in een nader te bepalen kerkdienst en gaat vooraf aan de doop. In onze kerk kennen we de doop door besprenkeling. Hebt u een kerkelijk achtergrond en bent u vroeger als kind gedoopt en wilt u graag belijdenis doen,  dan kunt u meedoen aan deze catechisatie. Deze belijdeniscatechisatie start in januari. Doorgaans wordt op de zondag van Pinksteren belijdenis gedaan.
Contactpersoon voor de belijdeniscatechisatie is onze predikant ds. Henk Reinders (tel: 06-10730732, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Dopen
Wilt u uw kind laten dopen of wilt u/jij zelf gedoopt worden, neem dan contact op met onze predikant ds. Henk Reinders (tel: 06-10730732, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).