Dat zou een bijzondere afleiding worden en ik heb toen ja gezegd. Hoewel het vreemd was zo zonder Bram weg te gaan, is het toch een onvergetelijke vakantie geworden.”

Bij thuiskomst stond er nog een verrassing te wachten. “Mijn balkon was helemaal mooi gemaakt met prachtige bloemen.” zegt Ada,” Dat hadden ze gedaan voor Moederdag. Natuurlijk is er het verdriet en gemis van Bram, maar ik kan mijn zegeningen tellen en dat zijn er heel veel.” Bijvoorbeeld toen zij laatst naar de kerk liep. Ada: “Ik had geen jas aan en toen begon het te regenen. Al schuilend onder een boom werd ik geroepen door een vriendelijk echtpaar. Ik mocht binnen komen schuilen, maar daar was geen tijd voor. Ik moest de gemeenteleden verwelkomen in de kerk.” Ze kreeg een paraplu te leen en kon haar weg vervolgen. Ada: “Een klein ding, maar de volgende dag wel een bedankje in de vorm van een plantje en kaartje van Het Hoge Licht waard.”