Zondag 9 februari 2020 aanvang om 19:30 uur in de Grote Kerk
Met na afloop Top2000 Café in Nieuw Salem

In de Top2000 staan veel songs die mensen raken. Ze roepen emoties op en herinneringen wakker.
Popmuziek en geloof gaan prima samen. Verrassend veel popsongs zijn geïnspireerd door verhalen of personen uit de Bijbel: Hallelujah van Leonard Cohen, By the rivers of Babylon van Boney-M natuurlijk, maar ook Judas van Lady Gaga en Jesus van Queen. 

Door een andere manier van luisteren krijgen sommige popsongs een andere lading: Human van Rag’n’Bone Man, Crazy van Lost Frequencies en The Cross van Prince bijvoorbeeld.
Het lukt elk jaar weer om een compleet nieuw programma samen te stellen van bekende popsongs die terug te vinden zijn in de Top2000-lijst. Ze worden met passie en veel gevoel gespeeld worden door de band Major Seventh. De band bestaat uit acht uiteenlopende muzikanten die elkaar vinden in de liefde voor muziek. Ze spelen de popsongs met respect voor het origineel, maar laten ook hun muzikale eigenheid doorklinken. De korte verbindende teksten tussen de nummers door nemen je mee in een verhaal over geloof, hoop en liefde.

Toegang is vrij voor iedereen, maar om de kosten te bestrijden houden we na afloop bij de uitgang een collecte. Richtbedrag € 10,-