De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - 22 maart 2020.
 
KERKDIENST OP DE 4E ZONDAG IN DE VEERTIGDAGENTIJD
 
Klik op bijgaande link voor de nieuwsbrief van deze week.
 
Van belang is dat u weet dat er vanaf komende zondag 22 maart ook vanuit ons kerkgebouw 't Hoge Licht online via kerkdienstgemist.nl om 10.00 uur een viering wordt aangeboden. In bijgaande nieuwsbrief kunt u daar alles over lezen. U wordt van harte uitgenodigd deze dienst via internet mee te maken en u zo verbonden te voelen met onze geloofsgemeenschap.

Tenslotte nogmaals de oproep: Deel ook aub de informatie uit deze Nieuwsbrief met mensen in uw omgeving waarvan u weet dat deze berichtgeving hen niet kan bereiken. Deze nieuwsbrief-editie zal niet als papieren editie verschijnen. 

Ik wens u Gods zegen toe in deze onzekere en bijzondere tijd!
 
 
Vanaf 10.00 uur wordt er zondagmorgen rechtstreeks een kerkdienst uitgezonden via kerkdienstgemist.nl. Het thema is “Bidden in de binnenkamer” n.a.v. Matteüs 6: 1-13. Uiteraard kunt u de dienst ook later bekijken. De link naar deze uitzending als u direct wilt volgen (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202003221000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events

Hebt u hulp nodig met de ICT dan mag u Henk Breukink mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 06-53607266. Goed om op te merken is dat Henk niet aan huis komt om daar de zaken te regelen i.v.m. infectieverspreiding.
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief graag uiterlijk inleveren: donderdag 26 maart vóór 14.00 uur naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Redactie: Arie Stans.
 
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.