De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - 29 maart 2020.
 
 
Klik op bijgaande link voor de nieuwsbrief van deze week.
Komende zondag 29 maart word vanuit ons kerkgebouw 't Hoge Licht online via kerkdienstgemist.nl om 10.00 uur een viering aangeboden. In bijgaande nieuwsbrief kunt u daar alles over lezen. U wordt van harte uitgenodigd deze dienst via internet mee te maken en u zo verbonden te voelen met onze geloofsgemeenschap.

Tenslotte nogmaals de oproep: Deel ook aub de informatie uit deze Nieuwsbrief met mensen in uw omgeving waarvan u weet dat deze berichtgeving hen niet kan bereiken. Deze nieuwsbrief-editie zal niet als papieren editie verschijnen. 

Ik wens u Gods zegen toe in deze onzekere en bijzondere tijd!
 
 
Vanaf 10.00 uur wordt er zondagmorgen rechtstreeks een kerkdienst uitgezonden via kerkdienstgemist.nl. Uiteraard kunt u de dienst ook later bekijken.
De link naar deze uitzending als u direct wilt volgen (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202003291000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events

Hebt u hulp nodig met de ICT dan mag u Henk Breukink mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 06-53607266. Goed om op te merken is dat Henk niet aan huis komt om daar de zaken te regelen i.v.m. infectieverspreiding.
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief graag uiterlijk inleveren: donderdag 02 april vóór 14.00 uur naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Redactie: Arie Stans.
 
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.