De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - 05 april 2020.
 
 
Klik op bijgaande link voor de nieuwsbrief van deze week.
In deze nieuwsbrief treft u informatie aan over de onlinedienst van a.s. zondag in 't Hoge Licht inclusief de te volgen liturgie met de gedetailleerde teksten van de liederen die gezongen gaan worden. Ook wordt u uitgebreid geïnformeerd over de online vespers en diensten die in de Stille Week worden uitgezonden. Tenslotte treft u een zeer lezenswaardige "Brief over Brood en wijn - Anno Domini 2020" aan van de drie Driebergse predikanten.

U wordt van harte uitgenodigd de aangekondigde vespers en diensten rechtstreeks via internet te volgen.
Ik wens u veel sterkte en Gods zegen toe in deze zo bijzondere passie- en paastijd!
 
 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202004051000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events

Hebt u hulp nodig met de ICT dan mag u Henk Breukink mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 06-53607266. Afspraak is dat Henk niet aan huis komt om daar de zaken te regelen i.v.m. infectieverspreiding.
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief graag uiterlijk inleveren: donderdag 09 april vóór 14.00 uur naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Redactie: Arie Stans.
 
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.