De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - 26 april 2020.
 
Klik op bijgaande link voor de nieuwsbrief van deze week.

De Zondagse Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel van 26 april 2020. In deze nieuwsbrief treft u o.a.  informatie aan over de onlinedienst van komende zondag in 't Hoge Licht inclusief de te volgen liturgie met de gedetailleerde teksten van de liederen die gezongen gaan worden. Aanvang: 10.00 uur. U wordt van harte uitgenodigd deze dienst rechtstreeks via internet te volgen.
 
Vergeet u vooral ook niet de genoemde collectes te honoreren met uw collecte-gift op de aangegeven manier.

U wordt van harte uitgenodigd deze vieringen rechtstreeks via internet te volgen.
 
 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202004261000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events

Hebt u hulp nodig met de ICT dan mag u Henk Breukink mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 06-53607266. Afspraak is dat Henk niet aan huis komt om daar de zaken te regelen i.v.m. infectieverspreiding.
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief graag uiterlijk inleveren: donderdag 30 april vóór 14.00 uur naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Redactie: Arie Stans.
 
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.