De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - 17 mei 2020.
 
Klik op bijgaande link voor de nieuwsbrief van deze week.

De Zondagse Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel van 17 mei 2020. In deze nieuwsbrief treft u o.a.  informatie aan over de onlinedienst van komende zondag in 't Hoge Licht inclusief de te volgen liturgie met de gedetailleerde teksten van de liederen die gezongen gaan worden. Aanvang:10.00 uur. U bent van harte uitgenodigd deze dienst rechtstreeks via internet te volgen. 
 
Vergeet u vooral ook niet de genoemde collectes te honoreren met uw collecte-gift op de aangegeven manier.
 

U wordt van harte uitgenodigd deze vieringen rechtstreeks via internet te volgen.
 
 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202005171000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events

Hebt u hulp nodig met de ICT dan mag u Henk Breukink mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 06-53607266. Afspraak is dat Henk niet aan huis komt om daar de zaken te regelen i.v.m. infectieverspreiding.
 
In verband met Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei a.s.) wordt u verzocht uw kopij voor de Zondagse Nieuwsbrief van 24 mei a.s. een dag eerder aan te leveren. Dus niet de donderdag van Hemelvaartsdag maar de woensdag daarvoor, 20 mei!
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief graag uiterlijk inleveren: woensdag 20 mei vóór 14.00 uur naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Redactie: Arie Stans.
 
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.