De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - 21 juni 2020.
 
Klik op bijgaande link voor de nieuwsbrief van deze week.

De Zondagse Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel van 21 juni 2020. In deze nieuwsbrief treft u o.a. informatie aan over de dienst van a.s. zondag in 't Hoge Licht. Ook wordt de in deze dienst te volgen liturgie weergegeven. De dienst vangt aan om 10.00 uur.
 
U kunt de dienst bijwonen in ons kerkgebouw 't Hoge Licht. U moet zich daar wel van tevoren voor aanmelden. In de nieuwsbrief kunt u lezen hoe en wanneer u dat doet. U kunt de dienst ook rechtstreeks via internet volgen of op een later tijdstip terugluisteren en -kijken.

Denkt u er ook aan de genoemde collectebestemmingen met een gift te gedenken? Alvast veel dank daarvoor!
 
 
U bent van harte uitgenodigd deze dienst rechtstreeks via internet te volgen. 
 
 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202006211000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events

Hebt u hulp nodig met de ICT dan mag u Henk Breukink mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 06-53607266. Afspraak is dat Henk niet aan huis komt om daar de zaken te regelen i.v.m. infectieverspreiding.
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief graag uiterlijk inleveren: donderdag 25 juni vóór 14.00 uur naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Redactie: Arie Stans.
 
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.