De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - 05 juli 2020.
 
Klik op bijgaande link voor de nieuwsbrief van deze week.

De liturgie wordt u deze keer als aparte bijlage toegestuurd naast de nieuwsbrief.
 
De Zondagse Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel van 05 juli 2020. In deze nieuwsbrief treft u o.a. informatie aan over de dienst van a.s. zondag in 't Hoge Licht. Ook wordt de in deze dienst te volgen liturgie weergegeven. De dienst vangt aan om 10.00 uur.

U bent van harte uitgenodigd deze dienst bij te wonen. Wel is aanmelden verplicht. In bijgaande nieuwsbrief kunt u lezen hoe en wanneer u dit moet doen.

Ik wens u een mooie dienst toe (of u die nu in de kerk bij gaat wonen dan wel thuis gaat volgen) en een gezegende zondag! 

 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202007051000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events

Hebt u hulp nodig met de ICT dan mag u Henk Breukink mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 06-53607266. Afspraak is dat Henk niet aan huis komt om daar de zaken te regelen i.v.m. infectieverspreiding.
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief graag uiterlijk inleveren: donderdag 09 juli vóór 14.00 uur naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Redactie: Arie Stans.
 
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.