De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - 12 juli 2020.
 
Klik op bijgaande link voor de nieuwsbrief van deze week.

De liturgie wordt u deze keer als aparte bijlage toegestuurd naast de nieuwsbrief.

EXTRA EDITIE 14 juli 2020 ivm gezamenlijke openlucht kerkdiensten

De Zondagse Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel van 12 juli 2020. In deze nieuwsbrief treft u o.a. informatie aan over de dienst van a.s. zondag in 't Hoge Licht. Ook wordt de in deze dienst te volgen liturgie weergegeven. De dienst vangt aan om 10.00 uur.

U bent van harte uitgenodigd deze dienst bij te wonen. Wel is aanmelden verplicht. In bijgaande nieuwsbrief kunt u lezen hoe en wanneer u dit moet doen.

Ik wens u een mooie dienst toe (of u die nu in de kerk bij gaat wonen dan wel thuis gaat volgen) en een gezegende zondag! 

 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202007121000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events

Hebt u hulp nodig met de ICT dan mag u Henk Breukink mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 06-53607266. Afspraak is dat Henk niet aan huis komt om daar de zaken te regelen i.v.m. infectieverspreiding.
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief graag uiterlijk inleveren: donderdag 16 juli vóór 14.00 uur naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Redactie: Arie Stans.
 
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.