De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - 27 september 2020.
 
Klik op bijgaande link voor de nieuwsbrief van deze week.

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief van 27 september 2020 van onze Wijkgemeente Immanuel.

U bent van harte uitgenodigd de 10.00 uur dienst van zondag a.s. in 't Hoge Licht bij te wonen.Voor deze dienst is aanmelden noodzakelijk. In bijgaande nieuwsbrief kunt u onder het kopje "Bij de dienst van deze zondag" lezen hoe en wanneer u dit moet doen.

Van harte welkom in de kerk of anders thuis om de dienst te volgen!

 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202009271000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief: uiterlijk donderdag 01 oktober vóór 14.00 uur naar Arie Stans of naar de redactie mailbox, resp.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Krijgt u de Zondagse Nieuwsbrief nog niet per e-mail toegezonden? Meldt u zich dan aan bij een van de in dit kader genoemde mailadressen. In de kerk ligt een beperkt aantal geprinte nieuwsbrieven voor gasten die de kerkdienst bijwonen.

Redactie: Arie Stans.
 
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.