De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - 11 oktober 2020.
 
Klik op bijgaande link voor de nieuwsbrief van deze week.

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief van 11 oktober 2020 van onze Wijkgemeente Immanuel.

U bent natuurlijk van harte welkom in de 10.00 uur dienst van zondag a.s. in 't Hoge Licht. Helaas kunnen we nog maar een beperkt aantal mensen (30) toelaten. In bijgaande nieuwsbrief laten wij u er alles over weten. Aanmelden voor de dienst blijft noodzakelijk. In bijgaande nieuwsbrief kunt u ook lezen hoe het aanmelden en het reserveren geregeld is.

Wij hopen dat u ondanks alle beperkingen zich met elkaar verbonden weet, of u nu thuis dan wel in de kerk fysiek aanwezig bent om de dienst te volgen.

Van harte welkom in de kerk of anders thuis om de dienst te volgen!

 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202010111000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief: uiterlijk donderdag 15 oktober vóór 14.00 uur naar Arie Stans of naar de redactie mailbox, resp.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Krijgt u de Zondagse Nieuwsbrief nog niet per e-mail toegezonden? Meldt u zich dan aan bij een van de in dit kader genoemde mailadressen. In de kerk ligt een beperkt aantal geprinte nieuwsbrieven voor gasten die de kerkdienst bijwonen.

Redactie: Arie Stans.
 
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.