De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - 01 november 2020.
 
Klik op bijgaande link voor de nieuwsbrief van deze week.

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief van 01 november 2020 van onze Wijkgemeente Immanuel.

Zondag a.s. is er de dienst in 't Hoge Licht. Aanvang 10.00 uur. Helaas kunnen we voorlopig maar een beperkt aantal mensen (30) toelaten. In bijgaande nieuwsbrief staat hoe u zich kunt aanmelden voor het bijwonen van deze dienst. De dienst wordt zoals gebruikelijk ook rechtstreeks via kerkdienstgemist.nl uitgezonden. Voor iedereen geldt: van harte welkom, of u nu aanwezig bent in 't Hoge Licht of dat u online met de kerkdienst bent verbonden.

Een gezegende zondag toegewenst voor u allen!

 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202011011000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief: uiterlijk donderdag 05 november vóór 14.00 uur naar Arie Stans of naar de redactie-mailbox, resp.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In de kerk ligt een beperkt aantal geprinte nieuwsbrieven voor gasten.

Redactie: Arie Stans.
 
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.