De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - 22 november 2020.
 

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief van 22 november 2020 van onze Wijkgemeente Immanuel.

Deze zondag herdenken wij de gemeenteleden die het afgelopen jaar van ons heen gingen. Om zoveel mogelijk kerkgangers in staat te stellen deze bijzondere herdenking in ons kerkgebouw mee te maken zijn er deze zondag 2 kerkdiensten. U kunt er alles over lezen in bijgaande nieuwsbrief. Ook wordt u geïnformeerd hoe u zich kunt aanmelden voor het bijwonen van een van deze diensten. Beide diensten worden zoals gebruikelijk ook rechtstreeks via kerkdienstgemist.nl uitgezonden. Voel u welkom bij een van de diensten, of u nu in 't Hoge Licht aanwezig bent of thuis om daar een dienst online te volgen.

Ik wens u allen een gezegende en troostrijke zondag.

 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202011221000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief: uiterlijk donderdag 26 november vóór 14.00 uur naar Arie Stans of naar de redactie-mailbox, resp.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In de kerk ligt een beperkt aantal geprinte nieuwsbrieven voor gasten.

Redactie: Arie Stans.
 
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.