De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - 29 november 2020.
 

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief van 29 november 2020 van onze Wijkgemeente Immanuel.

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief van 29 november 2020 van onze Wijkgemeente Immanuel, met de november nieuwsbrief van Kees van der Vinne uit Zuid-Afrika, en een bijlage met informatie over de Amnesty schrijfacties voor november 2020. U krijgt dus heel wat te lezen en te doen.

Ik wens u alvast een gezegende zondag en een fijne kerkdienst (u kunt in de NB lezen hoe u zich aan kunt melden voor het bijwonen van de dienst in 't Hoge Licht). En u weet dat de kerkdienst ook online is te volgen.

 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202011291000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief: uiterlijk donderdag 03 december vóór 14.00 uur naar Arie Stans of naar de redactie-mailbox, resp.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In de kerk ligt een beperkt aantal geprinte nieuwsbrieven voor gasten.

Redactie: Arie Stans.
 
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.