De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - 06 december 2020.
 

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief van 06 december 2020 van onze Wijkgemeente Immanuel.

Namens de kerkenraad van de Wijkgemeente Immanuel een extra editie van de nieuwsbrief in verband met het overlijden, gisteravond, van een gemeentelid.

De Zondagse Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel van 6 december a.s. U treft daarin o.a.aan:

  • Berichtgeving en manier van aanmelden voor de twee diensten mét Avondmaalsviering zondag 6 december a.s. (10.00 uur en 17.00 uur)
  • De liturgie voor de morgendienst in 't Hoge Licht (bij de dienst van 17.00 uur is de liturgie op papier beschikbaar in de kerk; deze dienst wordt niet uitgezonden)
  • Verder nieuws en berichten rond onze Wijkgemeente en haar leden.

Veel leesplezier!
Hartelijke groet en een gezegende zondag!

 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202012061000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief: uiterlijk donderdag 10 december vóór 14.00 uur naar Arie Stans of naar de redactie-mailbox, resp.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In de kerk ligt een beperkt aantal geprinte nieuwsbrieven voor gasten.

Redactie: Arie Stans.
 
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.