De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - 13 december 2020.
 

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief van 13 december 2020 van onze Wijkgemeente Immanuel met de gebruikelijke berichten over de zondagse kerkdienst in 't Hoge Licht, activiteiten rond advent en kerst en een aantal bijdragen van gemeenteleden.

Verder een aparte bijlage die u informeert over de gezamenlijke kinderkerstdienst op 24 december a.s. in de Grote Kerk. Er is nog veel hulp nodig om deze dienst mogelijk te maken. Open dus vooral ook deze aparte bijlage die u mét de zondagse Nieuwsbrief in uw mailbox kunt aantreffen. Van harte uitgenodigd mee te doen aan dit bijzondere kerstgebeuren!!

Hartelijke groet en een gezegende zondag!

 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202012131000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief: uiterlijk donderdag 17 december vóór 14.00 uur naar Arie Stans of naar de redactie-mailbox, resp.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In de kerk ligt een beperkt aantal geprinte nieuwsbrieven voor gasten.

Redactie: Arie Stans.
 
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.