De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - 20 december 2020 (4e zondag van advent)
 

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief van 20 december 2020 van onze Wijkgemeente Immanuel voor de 4e adventszondag. Graag uw aandacht voor de berichtgeving over de gevolgen van de strenge lockdown voor de kerkdiensten en de kerkelijke activiteiten van onze wijkgemeente in de komende weken.

Een aparte bijlage die u de mogelijkheid biedt Amnesty brieven te schrijven voor gerechtigheid op diverse plekken in onze wereld.

We wensen u een goede en gezegende 4e adventsweek.

 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202012201000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events
 
De eerstvolgende nieuwsbrief die verschijnt is die van 1e Kerstdag 25 december. Dit is tevens de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Wil u en jij daar rekening mee houden bij het insturen van de kopij? Graag uiterlijk inleveren: woensdag 23 december vóór 14.00 uur naar: Arie Stans of naar de redactie-mailbox, resp.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eerstvolgende nieuwsbrief die in 2021 zal verschijnen is die van zondag 10 januari. Op zondag 3 januari is er dus geen Zondagse Nieuwsbrief beschikbaar.

Redactie: Arie Stans.
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.