De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - zondag 17 januari
 

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief  van 17 januari 2021 van onze Wijkgemeente Immanuel.

De dienst wordt zoals gebruikelijk ook rechtstreeks via kerkdienstgemist.nl uitgezonden. In de nieuwsbrief wordt u o.a. uitgebreid geïnformeerd over het hoe en waarom van het voorlopig stopzetten van het zingen in onze eredienst.

Behalve deze nieuwsbrief treft u nog de volgende bijlagen aan:

  • Een verwerkingsblad voor de kinderen, te gebruiken tijdens de online dienst van a.s. zondag. Van harte aanbevolen, u/jij vindt dit terug als onderdeel van de meegestuurde liturgie
  • Berichtgeving over de Amnesty brieven. Er is weer een nieuwe schrijfronde. Graag uw aandacht en actie daarvoor!
  • Een toelichting van Roel Vermaas over de actie Kerkbalans 2021. Alleszins waard om gelezen te worden.

Kortom er is veel waar uw aandacht voor wordt gevraagd. Veel zegen en kracht toegewenst namens uw kerkenraad en op uw eigen plek een goede online dienst gewenst, in verbondenheid met God en mensen!

 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202101171000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief: uiterlijk donderdag 21 januari vóór 14.00 uur naar Arie Stans of naar de redactie mailbox, resp.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie: Arie Stans.
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.