De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - zondag 31 januari
 

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief  van 31 januari 2021 van onze Wijkgemeente Immanuel.

U en jij bent van harte uitgenodigd a.s. zondag de kerkdienst online bij te wonen. In deze nieuwsbrief treft u de liturgie aan die voor zondag a.s. is voorbereid en ook allerlei informatie over onze wijkgemeente en van en over gemeenteleden.

Als aparte bijlage tref je een verwerkingsblad aan voor de kinderen, te gebruiken tijdens de online dienst van a.s. zondag. Van harte aanbevolen, u/jij vindt dit terug als onderdeel van de meegestuurde liturgie.

Ik maak u verder nog attent op twee berichten van overlijden in deze nieuwsbrief. Daarin staan ook de tijden vermeld waarop de afscheidsplechtigheden online voor u zijn te volgen. Voor beiden is dat morgen (vrijdag 29 januari) resp. om 9.30 uur en om 13.30 uur.

Ik wens u en jou een goede en gezegende zondag en een fijne onlinedienst.

Hartelijke groet,
Arie Stans 

 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202101311000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief: uiterlijk donderdag 04 februari vóór 14.00 uur naar Arie Stans of naar de redactie mailbox, resp.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie: Arie Stans.
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.