De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - zondag 21 februari.
 

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief  voor de komende zondag van onze Wijkgemeente Immanuel. Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om thuis mee te doen met de online dienst die zondag om 10.00 uur vanuit 't Hoge Licht wordt uitgezonden.

In de zondagse nieuwsbrief staan alle wetenswaardigheden over de onlinedienst van zondag a.s. met inbreng van diverse gemeenteleden:

  • Een verwerkingsblad voor de kinderen, afkomstig van Bijbel Basics (Nederlands Bijbelgenootschap)
  • Twee voorbeeldbrieven die u kunt gebruiken als u wilt opkomen voor mensenrechtenverdedigers (Rusland en Guatemala). Warm aanbevolen om mee te schrijven!

Ik wens u en jou een goede en gezegende zondag en een fijne onlinedienst.

Hartelijke groet,
Arie Stans 

 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202102211000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief: uiterlijk donderdag 25 februari vóór 14.00 uur naar Arie Stans of naar de redactie mailbox, resp.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie: Arie Stans.
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.