De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - zondag 14 maart.
 

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief  voor de komende zondag van onze Wijkgemeente Immanuel en het verwerkingsblad voor de kinderen (voor het kindermoment van zondag en afkomstig van Bijbel Basics).
Nogmaals vind u hier de Profielschets van onze Wijkgemeente Immanuel  voor die gemeenteleden die er niet aan toe kwamen dit stuk te lezen. U mag erop reageren (zie bijgaande en de voorgaande nieuwsbrief).

U bent allen van harte uitgenodigd de dienst in 't Hoge Licht van 10.00 uur zondag a.s. online bij te wonen. U kunt zich erop voorbereiden door alvast te kijken naar de liturgie in deze nieuwsbrief. En verder vinden u en jij daarin de nodige informatie over ons gemeente zijn.

Ik wens u en jou een goede en gezegende zondag en een mooi online dienst.

Hartelijke groet,
Arie Stans 

 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202103141000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief: uiterlijk donderdag 18 maart vóór 14.00 uur naar Arie Stans of naar de redactie mailbox, resp.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie: Arie Stans.
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.