De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - zondag 04 april.
 

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief  voor de komende zondag 04 april, 1e Paasdag en het verwerkingsblad voor de kinderen (voor het kindermoment van zondag en afkomstig van Bijbel Basics).

Uitnodiging deelname aan de Paaswandeling tijdens de Paasdagen (zie extra bijlage)
De kerkenraad nodigt u en jou van harte uit de dienst in 't Hoge Licht op de 1e Paasdag om 10.00 uur online bij te wonen. Je kunt je erop voorbereiden door alvast te kijken naar de liturgie in deze nieuwsbrief.

De kerkenraad nodigt u en jou van harte uit de dienst in 't Hoge Licht van komendezondag 10.00 uur online bij te wonen. Je kunt je erop voorbereiden door alvast te kijken naar de liturgie in deze nieuwsbrief. En verder vinden u en jij in deze nieuwsbrief alle informatie over de Stille Week vieringen.

Ik wens u en jou namens de wijkkerkenraad een goede en gezegende Pasen!

Hartelijke groet,
Arie Stans 

 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202104041000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events
 
Kopij voor de volgende nieuwsbrief: uiterlijk donderdag 01 april vóór 14.00 uur naar Arie Stans of naar de redactie mailbox, resp.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie: Arie Stans.
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.