De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - zondag 02 mei.
 

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief samengesteld door onze ouderling Jenny van Voornveld. Tevens tref je de verwerkingsbladen aan voor de kinderen voor bij de onlinedienst.

De kerkenraad nodigt u van harte uit de dienst in 't Hoge Licht van komende zondag 10.00 uur online bij te wonen.

Je kunt je erop voorbereiden door alvast te kijken naar de liturgie in deze nieuwsbrief. 

Hartelijke groet,
Arie Stans 

 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202105021000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events
 
De nieuwsbrief van volgende week zal weer worden verzorgd door onze ouderlingen Jenny van Voornveld en Magda Lijftogt. Berichten dienen voor iedere woensdagavond bij Jenny binnen te zijn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de andere scribaatswerkzaamheden en eventuele kerkelijke vragen kunt u terecht bij diaken Peter Kingma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51333453.
Bij afwezigheid van de wijkpredikant kunt u in dringende pastorale situaties contact opnemen met ouderling Erna Allaart, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-15449848.

Redactie: Arie Stans.
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.