De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - donderdag 13 mei en zondag 16 mei.
 

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief samengesteld door onze ouderling Jenny van Voornveld. Hierin tref je o.a. de liturgie aan voor zowel de onlinedienst van morgen, Hemelvaartsdag, als die van komende zondag 16 mei. Tevens tref je de verwerkingsblad aan voor de kinderen bij de onlinedienst.

De kerkenraad nodigt u van harte uit de dienst in 't Hoge Licht van komende zondag 10.00 uur online bij te wonen.

Je kunt je erop voorbereiden door alvast te kijken naar de liturgie in deze nieuwsbrief. 

Hartelijke groet,
Arie Stans 

 
Vanaf 10.00 uur rechtstreeks te volgen via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid): Hemelvaartsdag dienst: Gezamenlijke Hemelvaartsdag dienst
Link naar de zondag dienst die om 10:00 uur start:  https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202105161000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events
 
Kopij voor de volgende zondagse nieuwsbrief graag uiterlijk woensdag 19 mei a.s. inleveren. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Voor de andere scribaatswerkzaamheden en eventuele kerkelijke vragen kunt u terecht bij diaken Peter Kingma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51333453.
Bij afwezigheid van de wijkpredikant kunt u in dringende pastorale situaties contact opnemen met ouderling Erna Allaart, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-15449848.

Redactie: Arie Stans.
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.