De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - zondag 23 mei.
 

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief samengesteld door onze ouderling Jenny van Voornveld. Hierin tref je o.a. alle bijzonderheden aan over de twee diensten van de komende zondag,1e Pinksterdag. Je kunt je nog aanmelden voor één van beide diensten. Zie de gegevens in bijgaande nieuwsbrief.. 

De kerkenraad nodigt u verder van harte uit de dienst in 't Hoge Licht van komende zondag 10.00 uur anders online bij te wonen.

Ik wens je een mooi en gezegend Pinksterfeest!

Hartelijke groet,
Arie Stans 

 
Link naar de zondag dienst die om 10:00 uur start:  https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202105231000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events
 
Kopij voor de volgende zondagse nieuwsbrief graag voor donderdag 27 mei a.s. inleveren. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Voor de andere scribaatswerkzaamheden en eventuele kerkelijke vragen kunt u terecht bij diaken Peter Kingma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51333453.
Bij afwezigheid van de wijkpredikant kunt u in dringende pastorale situaties contact opnemen met ouderling Erna Allaart, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-15449848.

Redactie: Arie Stans.
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.