De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - zondag 06 juni.
 

Hierbij de Zondagse Nieuwsbrief samengesteld door Magda Lijftogtierin, hierin treft u o.a. de liturgie aan voor de morgendienst van komende zondag met bijzonderheden over de mogelijkheden die er inmiddels zijn om u aan te melden voor het bijwonen van de kerkdienst in 't Hoge Licht. En natuurlijk ook het overige nieuws over onze wijkgemeente. 

Ik wens u een fijne en gezegende zondag!

Hartelijke groet,
Arie Stans 

 
Link naar de zondag dienst die om 10:00 uur start:  https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events/event/15159415-202106061000
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events
 
Kopij voor de volgende zondagse nieuwsbrief graag voor donderdag 10 juni a.s. inleveren. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Voor de andere scribaatswerkzaamheden en eventuele kerkelijke vragen kunt u terecht bij diaken Peter Kingma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51333453.
Bij afwezigheid van de wijkpredikant kunt u in dringende pastorale situaties contact opnemen met ouderling Erna Allaart, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-15449848.

Redactie: Arie Stans.
Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.