Coördinatoren voor de diverse kerkelijke activiteiten

Algemene Kerkenraad Kees van der Kooi Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aktie Kerkbalans Rose Marie van Asselt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Combo Christian Westeneng Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Communicatie Vacant
Gebedskringen Alies van der Deijl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Gea Bijl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gebouwenbeheer Corrie Boereboom Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
mobiel 06-30113296
Geluid en beeld Feiko Vermeulen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Kringwerk Predikant en Scriba zie opmerking onder aan de pagina
Kerkrentmeester Vacant  
Kerktaxi Tinie ten Hoeve tel. 0343-514655
Kindernevendienst tot 12/13 jaar Rineke Sturm Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jongeren vanaf 12/13 jaar Magda Lijftogt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Koster - coördinator Esse van den Burg tel. 0343-517047
Lectoren Scriba Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Liturg. bloemschikken Els Kruidenier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nieuwsbrief Arie Stans/Christine Rietveld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Organisten Esse van den Burg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Predikant Henk Reinders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scribaat Arie Stans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Taakgroep Communicatie Vacant  
Taakgroep Diaconie/ZWO Peter Kingma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Taakgroep Jongerenwerk Magda Lijftogt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Taakgroep middenpastoraat 40-75 Erna Allaart-Fekkes Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Taakgroep ouderen Jenny van Voornveld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Raad van Kerken Driebergen Leny Gudde
  Arnold Middeldorp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website Henk Breukink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Wijkkerkenraad (voorzitter) Henk Reinders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.