Vanaf dit voorjaar 2020 hebben we de kindernevendienst in een nieuw jasje gestoken. We willen elkaar ontmoeten, met elkaar beleven, zorgdragen voor kennisoverdracht en aangesproken worden door dingen die we leuk vinden. Dat willen we doen door te beginnen met een verhaal, wat voor alle leeftijden wordt verteld. Daarna kunnen de kinderen kiezen tussen knutselen (er is voor ieder wat wils) of een vorm van Drama of Spel.

De kinderen zijn niet meer per groep ingedeeld. We volgen de verhaallijn van 'Bijbel Basics' van het NBG, maar de verwerking daarvan is voor de kinderen vrij om te kiezen. Door het jaar heen organiseren we regelmatig een extra feestelijke kindernevendienst. Dat doen we met Kerst, Pasen, Pinksteren en Startzondag. We maken Palmpasen stokken de zondag voor Pasen.

Leiding: Auke Roelofsen, Mijna Jansen, Bertina Meurs en Sheeba Akhtar.  Heb je belangstelling om ook leiding te geven, meld je dan bij Magda Lijftogt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Rineke Sturm Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..