Alle protestantse gemeenten in Driebergen (ook de Nederlandse Protestantse Bond) geven gezamenlijk het digitale kerkblad ‘KerkNieuws’ uit. Kopij kan als Word bestand ingeleverd worden via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Nieuwsbrief Immanuëlkerk
Dit bulletin verschijnt iedere week en wordt voor de ochtenddienst bij de ingang van de kerk uitgedeeld. De brief bevat actuele informatie over de dienst, het programma van de komende week en andere wetenswaardigheden. Het wordt verzorgd door de Nieuwsredactie groep, kopij inleveren voor donderdag 14.00 uur, het liefst per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Website
www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl
Heeft u iets Nieuws over een activiteit van de Wijkgemeente Immanuël die u graag wil plaatsen? Maak dan een Nieuwsbericht (het liefst met een digifoto) en stuur die per email op aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.